به گزارش خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،سرهنگ غلامرضا شریعتی با اشاره به تأسیس سازمان بسیج مستضعفین به دستور امام خمینی «ره» در تاریخ ۵ آذر ماه سال ۱۳۵۸ با هدف حمایت از مردم، گفت:رهبر فرزانه هم بر تشکیل بسیج ده ها میلیونی تاکید دارند چون با شکل گیری این نیروی مردمی در همه عرصه ها پشتوانه محکمی داریم.
وی با بیان اینکه سازمان بسیج سازندگی یکی از شاخه های بسیج مستضعفان است،افزود:یکی از آرزوهای دیرینه امام راحل به منظور تأسیس سازمان بسیج مستضعفان، خدمت رسانی به مردم بود.
شریعتی با اشاره به شعارهفته بسیج سال جاری که باخدمت رسانی به مردم آغاز شده است،اضافه کرد:بسیج سازندگی در همه حوزه ها با شعار خدمت رسانی اقدام به حمایت از مردم می کند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی مازندران بیان کرد:این نهاد برای اشتغال زایی ۳هزار و ۵۰۰نفر با استفاده از اعتبارات و ۱هزار و ۵۰۰ نفر با استفاده از منابع دولتی، در مجموع ۵ هزار شغل در سال جاری برنامه ریزی کرده است.
وی با اشاره به برنامه توانمندسازی ۶ هزار نیروی کاربا همکاری اداره کل فنی و حرفه ای و سازمان های مختلف بسیج،گفت:اجرای مشاوره رایگان شغلی و برگزاری کارگاه های آموزشی تحت عنوان کارآفرینی از برنامه های دیگر حوزه اشتغال زایی است.
شریعتی با بیان اینکه در سال جاری هزار واحد اردوی جهادی برنامه ریزی شده که تاکنون ۷۵۰واحد به اجرا درآمد،افزود:با حمایت بسیجیان در این اردوهای جهادی ۱۵۰واحد مسکونی در دست ساخت است که ۵۰ واحد در هفته بسیج امسال به بهره برداری و مابقی تا پایان سال به بهره برداری می رسد که بسیج جامعه پزشکی در این بخش اقدامات خوبی انجام داده است.
.
وی با بیان برنامه ریزی سازمان بسیج سازندگی برای رفع محرومیت زدایی و ایجاد الگویی از ایران پیشرفته که مبتنی بر سبک زندگی اسلامی باشد در ۳ دهستان شهدا ،پشت کوه و ۳ هزار در شهرستان بهشهر، ساری و تنکابن،گفت:سعی داریم با همکاری نهادها و دستگاه های مختلف این دهستان ها را در حوزه های بهداشتی، آموزشی،فرهنگی و درمان توانمندکنیم.
شریعتی با اشاره به گروه هدف این ۳ دهستان که مرکب از ۱۰۸ روستا است،افزود:بخشی از اقدامات در حوز زیرساخت آغاز شده که در این حوزه هر دهستان تا سقف ۴ میلیارد تومان که مجموع ۱۲میلیارد برنامه ریزی شده است.
وی اضافه کرد:در حوزه اشتغال برای هر دهستان تا اعتبار ۱۰میلیاردتومان و در حوزه فرهنگ و آموزش تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان برای ۳ دهستان برنامه ریزی شده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی مازندران با بیان اینکه طرح ملی واکسیناسیون طیور محلی در استان مازندران هم زمان با ۱۲ استان کشور با همکاری دامپزشکی در ۱هزار و ۸۷۱ روستا به اجرادرمی آید،گفت:این طرح در مرحله نخست به مدت ۳ روز و ۲ ماه بعد در مرحله دوم اجرامی شود:تحویل واکسن به عهده اداره کل دامپزشکی و اجرای واکسیناسیون برعهده سازمان بسیج سازندگی مازندران است.
وی با اشاره به تأسیس مجمع خیرین گروه های جهادی استان با همکاری استاندارمازندران،افزود:این همکاری تحت عنوان مجمع خیرین استان مصوب شد که در ساخت خانه های محروم از آنان کمک گرفتیم.
شریعتی با بیان اینکه پیگیر راه اندازی شرکت های پشتیبان به منظور توزیع و فروش محصولات تولیدی اقتصادمقاومتی بسیجیان هستیم،خاطرنشان کرد: با چند شرکت پشتیبان مذاکراتی صورت گرفته ولی هنوز عملیاتی نشده است:از همکاری افرادتوانمند در این زمینه استقبال و در حوزه اداری و مالی حمایت می کنیم.
انتهای پیام:ن.ک/