بخشیان درگفتوگو با خبرنگارسازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه در پژوهش سرای ابن شهرآشوب ساروی به تدریس دانش آموزان و تکمیل طرح های خود میپردازد، افزود:پژوهش سرای ابن شهرآشوب ساروی با توجه به عمر کمی که دارد، توانسته دانش آموزان بسیاری را به سمت پژوهش کردن تشویق کند.
این پژوهشگر با بیان اینکه در حال حاضر مکان مناسبی برای پژوهش سرای ابن شهرآشوب در نظر گرفته نشده است، اضافه کرد: متأسفانه به دلیل کمبود امکانات، دانش آموزان میل و رغبت کمتری برای آمدن به پژوهش سرا دارند.
بخشیان بیان کرد: مسئولیت پژوهش سرای ابن شهرآشوب ساروی برعهده خانم دکتر خاکی قراردارد که با علاقه مندی و پایبندی به تدریس و آموزش پژوهشگران می پردازد.
این پژوهشگر با اشاره به اینکه آموزش و پرورش هم به دلیل کمبود منابع مالی توان کمتری برای حمایت از پژوهش سرا دارد، افزود:از خیرانی که علاقه مند به پیشرفت و رشد دانش آموزان هستند، میخواهم تا به این پژوهش سرا کمک کنند
آموزش به دیگران، زکات علم یک پژوهشگر
وی با بیان اینکه همواره به پژوهش و پیداکردن پاسخ و چرایی اتفاقات علاقه داشتم، افزود:عقیده دارم که یک پژوهشگر باید دیدگاهش نسبت به اتفاقات پیرامونش متفاوت باشد.
وی به بیان ویژگیهای یک پژوهشگر پرداخت و گفت:پژوهشگر باید محقق ماهری باشد و منبع بکر و دست نخورده برای چنین فردی، اینترنت است تا بتواند از نتایج تحقیقات مطلع شود.
بخشیان با بیان اینکه همواره این جمله را که« ما پژوهشگران دیوانه هستیم و دیوانهها کسانی هستند که اعتقاد به تغییر در دنیا دارندو این کار هم انجام می دهند»سرلوحه کارهای خود قرار داده ام، افزود: در کنار آن داشتن علم یا استاد راهنما برای پژوهش و تحقیق الزامی است.
وی بیان کرد: یک پژوهشگر باید برای انتقال یافتهها و تصاویر ذهنی خود از طرح، قلم مناسبی داشته باشد وعلاوه براین باید در رفتار و آموزش به دیگران سخاوتمند باشد وبداند هر چیزی که در زندگی به دست می آوریم، زکات دارد و زکات علم هم یاددادن به دیگران است.
بخشیان افزود: اگر هر پژوهشگری زکات علم خود را بپردازذ، آن زمان کشورمان پیشرفت میکند.
ساخت طرح سیستم تعلیق خودکار برای حل مشکل فرود بالگرد
این مخترع در ادامه درباره طرح سیستم تعلیق خودکار بالگرد هنگام فرود این طور توضیح داد: تمام هلیکوپترها تا شیب ۷ الی ۸ درجه به سطح زمین توانایی فرود دارند ولی با ساخت این طرح توانایی فرود هلیکوپترها تا شیب ۲۴ درجه بدون هیچ مشکلی، میتوانند نیرو پیاده و سوارکنند.
بخشیان با اشاره به اینکه هواناجا بسیار از طرح سیستم تعلیق خودکار بالگرد هنگام فرود استقبال و از من تقدیر به عمل آورد، افزود:در حال حاضر طرح بالگرد برروی هلیکوپتر آزمایش شدهاست و به زودی روی هواپیمای بزرگتری هم آزمایش میشود.
طرح لامپ بی سیم در حال تکمیل / سازمان بسیج علمی، حامی همیشگی
وی طرحی باعنوان لامپ بی سیم هم در حال تکمیل دارد که بزودی از آن رونمایی می کند.
این مخترع با بیان اینکه سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران حامی خوبی برایم است، اضافه کرد:به مخترعان و مبتکران توصیه می کنم تا برای دریافت حمایت به این سازمان و نهادهای دیگر، مانند؛پارک علم و فناوری و بنیادملی نخبگان مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه سپاه حامی بزرگی برای مخترعان است و داوران هم با رفتار خوب و مناسب به بررسی طرحها میپردازند، گفت: اگر مخترعی برای تکمیل طرح خود به تانک نیاز داشته باشد، سپاه در اختیارش میگذارد.
این مخترع در پایان از بخش پرورش استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان، مهندس محمد غلامی استادراهنما، هوشمند رباتیک خزر و کانون رباتیک شهرستان ساری و مهندس کاظمی که همواره در پیاده سازی ایده و طرحها حامی وی بودند، تشکر کرد.
انتهای پیام:ن.ک/