علمی سازی کشاورزی یکی از اهداف اجرای طرح ملی بسیج همگام با کشاورز

 

 

به گزارش خبرنگار ما،مدیر بسیج مهندسین کشاورزی ومنابع طبیعی ساری از آغاز عملیات اجرایی طرح بسیج همگام با کشاورز (کاشت پائیزه گندم ودانه های روغنی ) در شش ماهه دوم سال ۹۵ در روستاهای مرکز استان خبرداد.

بهرام لیالی با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی درسایه تقویت بخش کشاورزی ممکن است، افزود: می توان با بهره گیری از الگوهای اسلامی وانتقال علم روز و راه کارهای عملیاتی باهزینه مناسب و اقتصاد مقاومتی مشکلات حوزه کشاورزی و دامداری را مرتفع کرد وبه خود کفایی رسید.

لیالی با اشاره به اینکه  کشاورزی در پویایی توسعه پایدار یک کشور نقش بسیار مهمی ایفا می کند،اضافه کرد: با اجرای طرح ملی بسیج همگام با کشاورز در سال زراعی طرح های برنج، گندم، دانه های روغنی، منابع طبیعی و مرکبات می خواهیم نسبت به بررسی مشکلات و انتقال دانش و علم روز کشاورزی به کشاورزان گام های موثری برداریم.

این مسؤول در بیان اهداف طرح ملی بسیج همگام با کشاورز در ساری گفت:امسال در فصل زراعی بهاره برنج با همکاری ۵۰کارشناس در ۵۰روستای شهرستان ساری طرح همگام با کشاورز را آغاز کردیم و الحمدالله عملکرد مناسب بود و سبب حمایت و اجرای طرح از سوی  35 دهیار شهرستان ساری شد.

لیالی در ادامه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی طرح بسیج همگام با کشاورز درفصل زراعی پائیزه (گندم و دانه های روغنی ) از نیمه مهرماه سال جاری،افزود: مهندسان بسیجی به منظور آموزش کشاورزان برای انجام اقدامات تسهیل گرو بررسی وضعیت مراحل کاشت تا برداشت  به روستاها اعزام شدند.

وی علمی نبودن کشاورزی درشهرستان ساری را یکی از مشکل‌های تولید عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه بسیاری از کشاورزان  از نظر علمی در سطح بالایی نیستند اما خواهان ارتقای کمیت و کیفیت محصول خود هستند.

مدیر بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی ساری درباره مشکلات کشاورزان، گفت: کمبود ادوات، عدم کیفیت نهاده های کشاورزی و گرانی کودهای شیمیایی ومشکلات بیمه ای و عدم خرید تضمینی محصولات از جمله مشکلات کشاورزان است.

 انتهای پیام.ن.ک/

پیمایش به بالا