برگزیدگان رقابت های مهارت سنجی فن آورد بورسیه شغلی می گیرند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،سومین دوره رقابت های ملی مهارت سنجی ‘فن آورد’ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، پارک فناوری پردیس، ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز و دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود و برگزارکنندگان قول داده اند آینده شغلی برترین های این رقابت ها را تضمین کنند.
دبیر علمی سومین دوره رقابت های مهارت سنجی ‘فن آورد’ روز سه شنبه در نشست خبری، شناسایی نیازهای واقعی صنعت، سوق دادن صاحبان مهارت در حوزه های مختلف به سمت حل این نیازها و اتصال سیستم آموزشی و دانشگاه ها به صنایع را از مهم ترین انگیزه های اجرای این مسابقه علمی مهارتی برشمرد.
محمدرضا اکبری جوکار’ تاکید کرد: در شرایطی که با تغییرات و تحولات شتابنده جهان روبه رو هستیم و صنایع هر روز، نیازهای جدیدی پیدا می کنند، سیستم آموزشی نیز باید بهبود لازم را برای تطابق با این تغییرات، در خود ایجاد کند.
دبیر اجرایی سومین دوره رقابت های مهارت سنجی ‘فن آورد’ نیز از ثبت نام هشت هزار نفر برای حضور در این رویداد خبر داد و گفت: رقابت های اینترنتی از ۲۵ تا ۲۸ آبان ماه برگزار می شود و شرکت کنندگان حدود دو هفته فرصت دارند تا به سوالات و فعالیت هایی که از آنها خواسته شده، پاسخ دهند.
محمدحسین قمری’ افزود: با نظر هیات داوران، حدود ۵۰۰ نفر از شرکت کنندگان به رقابت مرحله حضوری که ۱۷ تا ۱۹ آذرماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود راه خواهند یافت.
به گفته وی، سومین رقابت های فن آورد در هفت رشته برنامه نویسی کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن های هوشمند، داده کاوی، رشته برق با گرایش الکترونیک، معماری، گرافیک و جستجوی هوشمند (OSINT) تدارک یافته و ۲۵۰ سکه بهار آزادی به رتبه های اول تا سوم گروه های هفتگانه تعلق خواهد گرفت که میزان جوایز در رشته های مختلف، متفاوت خواهد بود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی ریاست جمهوری نیز به افزایش شمار شرکت های دانش بنیان در کشور اشاره کرد و گفت: شرکت های دانش بنیان کشور نیازمند تامین نیروی انسانی ماهر و ورزیده هستند و از طرف دیگر، آموزش های دانشگاهی ما مبتنی بر نیازهای صنایع نیست و بازخوردها نشان می دهد که بین آموزش ها و نیاز صنعت، فاصله جدی وجود دارد.
سید محمدحسین سجادی نیری’ افزود: ‘فن آورد’ فرصتی است تا ضمن شناسایی و معرفی نیازهای صنایع، افراد جویای کار و فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز بدانند که برای احراز شغل موردنظرشان باید چه تخصص ها و مهارت هایی داشته باشند و راه های کسب این مهارت ها کدام است.
معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس نیز در این نشست با تاکید براین که آموزش و مهارت دو مقوله کاملا متفاوت هستند، گفت: آموزش در کلاس و مهارت از طریق کار کردن به دست می آید و آموزش های دانشگاهی نمی تواند جای مهارت را بگیرد هرچند باید برای کاربردی کردن این آموزش ها تلاش کرد.
حسین صابری’ به فعالیت حدود ۱۵۰ شرکت فعال صنعتی در پارک فناوری پردیس اشاره کرد و گفت: اغلب این شرکت ها با مشکل جذب نیروی انسانی با مهارت روبه رو هستند زیرا هنگام استخدام، افراد را از طریق یک جلسه مصاحبه و از روی معدل تحصیلی انتخاب کرده اند ولی درحین کار، ضعف حرفه ای این افراد مشخص شده است و شرکت ها هم نمی توانند آنها را نگه دارند.
وی وعده داد رقابت های فن آورد در سال های آتی به صورت استانی و در راستای حل مشکلات مناطق مختلف کشور برگزار شود.
مهلت ثبت نام متقاضیان شرکت در این دوره از رقابت های فن آورد تا ۲۵ آبان تعیین شده است.ایرنا/

پیمایش به بالا