تصویب هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،بهزاد سلطانی افزود: از تسهیلات مصوب شده، بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان برای تامین دفاتر کاری، طرح های دانش بنیان و صندوق های پژوهش و فناوری پرداخت شده است.
وی بیان کرد: سقف تسهیلات ارایه شده به طرح های دانش بنیان ۳۰ میلیارد تومان است اما در شرایطی با مشارکت بانک ها، ارایه تسهیلات از ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان نیز قابل پرداخت است.
سلطانی با اشاره به اینکه به شرکت های نوپا توصیه می کنیم که وام دریافت نکنند، اظهار کرد: سرمایه گذاری خطرپذیر یکی دیگر از برنامه های صندوق نوآوری و شکوفایی است؛ در این صندوق به شرکت های نوپا به دلیل خطراتی که بر سر راه آنها برای دستیابی به بازدهی بالای طرح وجود دارد، توصیه می کنیم که از تسهیلات استفاده نکنند و مستقیما برای سرمایه گذاری خطرپذیر اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در سرمایه گذاری خطرپذیر نیاز به ارایه تضمین نیست اما در دریافت تسهیلات ارایه تضمین یکی از الزامات برای تایید است، گفت: شرکت های نوپا ممکن است در پرداخت وام با مشکل مواجه شوند، بنابراین در زمینه تضمین دچار مشکل خواهند شد.
سلطانی ادامه داد: اما در سرمایه گذاری خطرپذیر صاحبان شرکت های دانش بنیان نوپا، شرکت را با مدیریت خود پیش می برند و در صورت موفقیت، سود حاصله به صورت سهام تقسیم می شود و در صورت مواجه شدن با شکست نیز صندوق به اندازه ضرر و زیان در اجرای طرح شریک می شود.
وی گفت: در هر صورت در این نوع، سرمایه گذاری محافظت شده است و نگرانی از آینده وجود ندارد اما در دریافت وام باید تضمین برای بازپرداخت وام داده شود.
سلطانی با اشاره به استفاده و به روزرسانی برخی از فناوری های دنیا افزود: در دنیای امروز اگر به دنبال بومی سازی فناوری های جدید نرویم، نسل آینده ما را سرزنش خواهند کرد، بازار نفت تا صد سال آینده وجود دارد و شرکت های فعال در این حوزه باید بازار بزرگی را برای کشور فراهم کنند.
وی گفت: دفتر توانمندسازی شرکت های دانش بنیان در صندوق نوآوری و شکوفایی راه اندازی شده است و برخی کلاس های آموزشی از قبیل مدیریت فناوری، دریافت انواع ایزو و حمایت از شرکت های دانش بنیان را برای شرکت در جشنواره های بهره وری و مدیرت تعالی درنظرگرفته است.
سلطانی یادآورشد: در خرداد ماه سال ۱۳۹۴، از سوی این شرکت دانش بنیان طرح تولید شیرهای توپی خاص فشار بالا و دستگاه تست شیرهای توپی فشار بالا با درخواست یک میلیارد تومان تسهیلات به صندوق نوآوری و شکوفایی ارایه شد که پس از بررسی، تسهیلات در زمان بندی خاص ارایه و در حال حاضر این محصول تجاری سازی و وارد بازار شده است.ایرنا/

پیمایش به بالا