هشدار یک پژوهشگر درباره انقراض صنعت نشر در ایران

.

این محقق و پژوهشگر وجود تفکر علمی و حرفه ای و فنی را در نهادهای مدنی لازم دانست و تصریح کرد: اکنون انجمن ها در کشور دوره نوزادی خود را می گذرانند اما سمن ها از قرن هجدهم در دیگر کشورهای دنیا فعالیت خود را آغاز کردند، اکنون کشور سوئد بیشترین انجمن را دارد و بسیاری از فعالیت های دولت در کشور ما توسط انجمن ها در دیگر کشورها انجام می شود.

آذرنگ اظهار کرد: مجموعه فعالیت های فرهنگی کشور با توجه به امکانات و استعدادها و استحقاق ها جامعه ایران ناچیز است.

وی ادامه داد: روند جهان به سمت کوچکتر شدن و در نهایت حذف شدن دولت پیش می رود و باید جای اینگونه فعالیت ها دولتی نهادهای مردمی وارد شوند.

این محقق و نویسنده با بیان اینکه مسئولیتی در کشور ندارد، گفت: فقط با قلم و نوشتن انتقادهای گاها تند خطر مشکلات و اضمحلال نشر کشور را به گوش مسئولان رسانده ام.

وی افزود: اگر سلسله تحولات را در نظر نگیریم و نشر کشور را با آن سازگاری ندهیم انقراض نشر اتفاق می افتد.

آذرنگ گفت: صنعت نشر مانند صنعت برق، دیگر صنایع را به کار می اندازد و تاثیر مستقیم و بی واسطه دارد اگر فعال و سودآور شود به سرعت شیب منحنی رشد فرهنگی را صعودی می کند.

وی با بیان اینکه آینده متعلق به جوانان است و باید راهی را برای آنان باز کنیم، افزود: یکی از دشوارترین اقدام ها برای نشر، انتشار اولین اثر و نویسندگان غیر مشهور است و در رهاورد انقلاب در اطلاعات ارتباطات و الکترونیک عرصه جدید را برای نخست اثران گشوده است.

منبع:ایسنا

پیمایش به بالا