به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،شاهین اعلایی پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه گیاه خار شتر جزو خانواده باقالا است، گفت: بوته های این گیاه نیمه چوبی و به اندازه ۶۵ الی ۱۶۰ سانتی متر است.
به گفته این پژوهشگر طب سنتی، مصرف گیاه خار شتر در زمستان بیماری هایی مانند رماتیسم، اسهال، تب، کمردرد، سرفه، سنگ کلیه و بی خوابی را در افراد کاهش می دهد.
اعلایی با اشاره به اینکه بعضی افراد خار شتر را با نام های اشتر خار، شتر خار، علف ترنجبین و جوانا می شناسند، تصریح کرد: مصرف این گیاه از بروز عفونت و انگل به سیستم بدنی انسان جلوگیری می کند.
به گفته این پژوهشگر طب سنتی، مصرف ترکیب ۵ الی ۷ گرم گیاه خارشتر با آب جوش باعث تصفیه خون و کاهش تپش قلب می شود.
اعلایی یادآور شد: برای کاهش و یا درمان بیماری خود با تجویز متخصص دمکرده و یا دمنوش گیاهی را مصرف کنید.باشگاه خبرنگاران جوان/