توانایی نیروی دریایی در تعمیرات اساسی پیشرفته ترین زیردریایی های دنیا

به گزارش خبرنگارسازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران، امیر دریادار حبیب الله سیاری  امروز در آیین رونمایی از دستاوردهای جدید نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نداجا انجام شد، در جمع خبرنگاران عنوان کرد.
وی ادامه داد: نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران طبق قوانین و مقررات بین المللی برای برقراری امنیت کشتی های تجاری و نفتکش های ایرانی در آبهای آزاد و بین المللی حضور پیدا می کند و حضور ما در آبهای آزاد بمنزله تجاوز به حقوق دیگر کشورها نیست.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تعمیرات اساسی زیردریایی طارق، گفت: توانمندی تعمیرات اساسی طارق در کشور به وجود آمده و ما هم‌اکنون می‌توانیم زیردریایی‌های پیشرفته کیلوکلاس را تعمیرات اساسی کنیم و زیردریایی طارق را با موفقیت تعمیرات اساسی کرده و دومین زیردریایی سنگین را هم در دست تعمیرات اساسی داریم.
دریادار سیاری توضیح داد: تعمیرات اساسی زیردریایی‌ها، جایگاه بالایی در تکنولوژی‌های زیردریایی‌ها دارد و باید عظمت کار تعمیرات اساسی را از نزدیک ببینید.
وی اضافه کرد: پروژه‌هایی که امروز رونمایی شدند بیشتر آموزشی بودند و این دستاوردها می‌توانند آنچه که مورد نیاز ما بود را تأمین کنند، البته در این پروژه‌ها آنچه که پیاده شده نیز مورد نیاز ما بود.
وی با اشاره به پروژه ثامن که امروز رونمایی شد ، تصریح کرد: آنچه در این پروژه پیاده شده، مورد نیاز ما بود و در واقع این پروژه تفاوت‌هایی با نمونه‌های مشابه دارد که متخصصان توانستند آن را طراحی و تولید کنند.
دریادار سیاری اظهار کرد: امروز ما با توانمندی خودمان در آب‌های آزاد و بین المللی استقرار یافته‌ایم، ولی اگر این توانمندی‌ها نبود ما باید دست‌مان را جلوی چه کسی دراز می‌کردیم تا مثلا امنیت کشتی‌های‌مان در خلیج عدن را تأمین کند، از این رو امروز خودمان با اقتدار در آنجا حضور داریم و امنیت کشتی‌های‌مان را خودمان برقرار می‌کنیم.
وی همچنین در ادامه از رونمایی و الحاق زیردریایی نیمه سنگین فاتح و ناوشکن سهند در آینده ای نزدیک خبر داد و درباره فاتح، گفت: آزمایش‌های این زیردریایی هم‌اکنون درحال انجام است و فاتح دستاورد جدیدی در ناوگان نداجا است.
فرمانده نداجا با بیان اینکه عبور از عرض اقیانوس اطلس در دستور کار نیروی دریایی ارتش قرار دارد، توضیح داد: رزمایش بزرگ ولایت ۹۵ طبق سنوات گذشته در بهمن‌ماه امسال برگزار خواهد شد.
دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز(سه شنبه) با حضور امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی جانشین ستاد کل نیروهای مسلح در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نداجا رونمایی شد.
این دستاوردها شامل پروژه حوضچه کشش ( طراحی و ساخت حوضچه کشش برای آزمایش دینامیکی مدل شناور)، پروژه ثامن، (طراحی و ساخت سامانه کنترل آتش سطحی و هوایی ناوهای موشک انداز و کلاس جماران) و پروژه رادار LPI (طراحی و ساخت رادار سطحی نظامی) است.
همچنین در آیین رونمایی از این دستاوردهای جدید، رونمایی از پروژه رادار سپر دریا(بهینه سازی، رفع اشکال، انتقال و شبکه نمودن سامانه رادار هوایی سپر دریا) صورت گرفت.
افتتاح پروژه طوفان ساز (طراحی و ساخت سامانه شبیه ساز آموزش بقاء در دریا) ، پروژه کمپارتمانت ( طراحی و ساخت شبیه ساز کنترل صدمات یگان های شناور نداجا)، و سیستم کشف رادارهای دشمن در باند X از دیگر دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش بود که با حضور جانشین ستاد کل نیروهای مسلح رونمایی شد.
در آیین افتتاح این دستاوردهای جدید نداجا، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار غلامرضا بی غم جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح حضور داشتند.
هفتم آذر ماه در تقویم رسمی کشور روز نیروی دریایی ارتش نامگذاری شده است.ایرنا/

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش گفت؛ امروز توانایی تعمیرات اساسی زیردریایی های کلاس طارق که از پیشرفته ترین زیردریایی های دنیا است در سطح نیروی دریایی راهبردی ارتش وجود دارد.

پیمایش به بالا