برگزاری دوره آموزشی تکثیر و پرورش زالو در ساری

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری از مازندران،  شیوه تکثیر و پرورش زالو از دوران گذشته برای بیرون کشیدن خون آلوده بیمار استفاده می‌شد، پس از مدتی علم پزشکی به این دستاورد رسید که زالو آنزیم‌هایی ترشح می‌کند که معروف ترین آن‌ها هیرودین است..

براساس این گزارش، اسم علمی زالو (هیرودو) است و هیرودین یا همان آنزیم ترشح شده از زالو خاصیت رقیق کنندگی خون دارد؛با توجه به اینکه قدرت رقیق کنندگی هیرودین صد برابر هپارین ماده تزریقی برای رقیق کردن خون در زمان انجام عمل” است،به همین دلیل در حال حاضر کشورهای مانند انگلستان، آمریکا، آلمان و روسی آکواریومی برای نگه‌داری از زالو در اتاق عمل دارند و برای رقیق

کردن خون بیمار از آن استفاده می‌کنند.

zaloodarmani1

مدتی است که سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران کلاس‌های آموزشی نحوه پرورش زالو را با مربی‌گری «مهران یعقوبی»کارشناس این رشته برگزار می کند.

مسئول مرکز رشد شهرستان ساری با بیان اینکه کلاس آموزشی نحوه پرورش  و تکثیرزالو برگزارشد، گفت:در این کلاس کارآموزانی از استان‌های خراسان‌جنوبی،تهران،گیلان،مازندران،خوزستان،بوشهر و..حضور داشتند.

میثم حسن علی‌زاده با اشاره به اینکه ۲۳نفر در کلاس کشوری آموزش نحوه پرورش و تکثیر زالو شرکت کردند،افزود:کارآموزان به صورت تئوری و عملی با طول دوره پرورش زالو آشنا شدند.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۲۵۰ نفر از کارآموزان علاقمند به پرورش و تکثیر زالو ،آموزش های لازم را در مرکز رشد شهید بخشی شهرستان ساری طی کردند،اضافه کرد:گواهینامه رسمی پایان دوره به کارآموزان داده شد.

 انتهای پیام:ن.ک/

پیمایش به بالا