راه های مبارزه با بیوتروریسم، سبب جلوگیری از آلودگی بیشتر درختان شمشاد شد

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران امروز عصر در جمع خبرنگاران استان در محل این سازمان بیان کرد:برای آمادگی دربرابر آفت، ویروس یا بیماری هایی که احتمال آسیب به بخش کشاورزی از جانب آنان وجود دارد، به آموزش های پدافند غیرعامل نیازداریم.

دلاورحیدرپورگفت:کارگروه پدافند غیرعامل در راستای اعلام آمادگی در برابرخسارت های ناشی از بیماری و آفت به بخش کشاورزی، کلاس، مانوررزمایش و کارگاه های آموزشی بسیاری برگزار کرده است.

وی با اشاره به حمله شب پره ها به درختان شمشاد استان که سبب خسارت به جنگل هاشد، گفت:منشأ ورود شب پره ها مشخص نیست ولی ۱۵۰۰ هکتار از جنگل ها دچار آلودگی شد که ۵۰۰ هکتار از طریق مبارزه شیمیایی مهارشد.

حیدرپور با بیان اینکه سم پاشی در جنگل توصیه نمی شود و امکان مبارزه هوایی با شب پره ها سخت است، افزود:با وجود امکانات کم توانستیم از گستردگی آلودگی جلوگیری کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اینکه ۱۶۰۰ هکتار از ۱۶ هزار هکتار شمشاد جنگل های مازندران پیش از این دچار بیماری دیگری شده بود،اضافه کرد:درختان براثر بیماری قبلی ضعیف شده بودند و شب پره ها هم خسارت بیشتری وارد کردند.

وی بیان کرد:مجموعه اقداماتی که در راستای مقابله با بیوتروریسم انجام داده بودیم در زمینه مبارزه با شب پره ها کمک کرد و ضرورت اطلاع رسانی همه افراد برای جلوگیری از میزان خسارات در بخش کشاورزی احساس می شود.

حیدرپور با بیان اینکه یک نسل از شب پره ها کنترل و مهارشدند، افزود:ولی نسل بعدی وجود دارد و در حال تغذیه هست و طبیعت هم برای دفاع از خودش راه هایی دارد .انتهای پیام.ن.ک/

پیمایش به بالا