به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران، دکتر سورنا ستاری در دومین کنفرانس ملی «مهندسی و تکنولوژیهای سبز برای آینده پایدار» با پرسشی در این زمینه که فیسبوک، ماکروسافت و برندهای مهم تلفنهای همراه چگونه توانستند بازارهای جهانی را کسب کنند، افزود: این نوع شرکتها دارای ایدههای خلاقانه بودند که این ایدهها موجب رشد آنها شد.
وی با بیان اینکه در زمانی تصور میکردیم که با پول دولت باید کسبوکار ایجاد کنیم، ادامه داد: این نوع نگرش نسبت به ایجاد اشتغال قطعاً اشتباه است و نسل جدیدی در کارآفرینی در حال ایجاد است.
ستاری با تاکید بر اینکه ارائه وام به شرکتهای دانشبنیان خیانت است، اضافه کرد: شرکتهای نوپا نیاز به ایجاد فضای کسبوکار دارند نه به وام.
وی با بیان اینکه حوزه تکنولوژی، کشور را متحول میکند، خاطرنشان کرد: شرکتهای بزرگ از زیرزمینهای کوچک ایجاد شدهاند و امروزه صاحبان شرکتهای بزرگی شدهاند. صاحبان شرکتهای بزرگ بچهپولدار نبودهاند، بلکه از فضای کسبوکار استفاده کردهاند.
ستاری با تاکید بر اینکه در حال حاضر اصفهان سومین استان از لحاظ بیکاری است، خاطرنشان کرد: آینده این استان چه میشود. جوانان باید روی پای خود بایستند و اشتغال ایجاد کنند. امروزه دیگر جوانان درس نمیخوانند تا در پشت اتاق یک مسؤول دولتی گردن کج کنند.
معاون علمیوفناوری رییسجمهور با بیان اینکه دولت موظف است محیط کسبوکار را ایجاد کند، اظهار کرد: ما در دولت یازدهم بر اساس قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، به این شرکتها حق تنفس دادیم.
وی با بیان اینکه من همیشه به اقتصاد نفتی میتازم، ادامه داد: چراکه ما قبل از اقتصاد نفتی تمدن پیشرفتهای داشتیم و باید به درستی راه توسعه را در پیش میگرفتیم و بحث اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد در دولت نیز به دنبال اجرایی کردن این هدف است.
ستاری یادآور شد: ما در تلاش هستیم که این مساله را نهادینه کنیم که جوانان به جای نظرداشتن به شغلهای دولتی، «کارآفرین» باشند.ایسنا/