به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،دکتر وحید احمدی شامگاه دوشنبه در چهارمین جشنواره هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران، فناوران و مولفان برتر دانشگاه پیام نور افزود: در سال ۲۰۱۱ این سهم ۵۸ صدم درصد بود که در حال حاضر به ۲.۲ درصد رسیده است که این کار بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد:هدفگذاری ما صرفا بر افزایش تعداد مقالات نبوده بلکه در این راستا به دنبال ارتقا کیفیت هستیم.
احمدی با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد فضای علمی و فناوری در کشور هستیم، گفت: در این راستا به دنبال چرخه علم تا تولید ثروت و ارزش افزوده می باشیم.
معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ شرکت فناوری در پارک های علم و فناوری کشور داریم، بیان کرد: حدود ۱۷۸ مرکز رشد علمی و فناوری و ۳۹ پارک علم و فناوری در کشور وجود دارد.
وی به انعقاد قراردادهای منعقده در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار اشاره کرد و گفت: در زمان برگزاری این نمایشگاه ۷۷ میلیارد تومان قرارداد بین فناوران ومتقاضیان منعقد شده است.
احمدی ادامه داد که این مبلغ به غیر از ۲۲۰ میلیارد تومان است که از سال گذشته تاکنون منعقد شده است.
وی تلاش مجموعه علمی کشور را جهاد علمی دانست و گفت که علیرغم مشکلات و کاستی ها در زمینه هایی مانند آزمایشگاه ، کتابخانه و منابع علمی ، هیات علمی دانشگاه ها توانستند به این جایگاه دست یابند که خود این جهاد علمی است.
وی بر لزوم نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی در این حوزه تاکید کرد و گفت: یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی ارتقای ۵ دانشگاه کشور به تراز بین المللی است.
پژوهشگران، فناوران و مولفان برتر دانشگاه پیام نور شامگاه دوشنبه ( ۲۹ آذر ماه ) در قالب چهارمین جشنواره هفته پژوهش، معرفی و مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.
در این مراسم، ‘وحیدی احمدی’معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان و اعضای هیات علمی حضور داشتند.ایرنا/