به گزارش خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی ولایت ساری با بیان اینکه در مجموعه سپاه پاسداران دو هدف عمده ارتقای طب رزمی و ارتقای سلامت پاسداران وخانواده ها در راستای اهداف راهبردی است، گفت: در همین راستا ایجاد ظرفیت و بسترسازی از طریق احداث بیمارستان ها و مراکز درمانی در دستور کار قرار دارد.
احمدعبدالهی با اشاره به اینکه طرح تحول سلامت در کنار مزایای خوب اشکالاتی نیز وجود دارد که هجمه به بیمارستان های دولتی از معایب آن است، افزود: طبیعتا نوبت دهی برای عمل های جراحی در بیمارستان های دولتی به طول می انجامید و با توجه به اینکه نیروهای مسلح بیمارستان تخصصی که در آن عمل های جراحی انجام دهندنداشتند نیاز به این بیمارستان احساس می شد.
معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک ۱۰۰ تا ۱۵۰ دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح در استان داریم، اضافه کرد: با توجه به نزدیکی بیمارستان، ممکن از استان های همجوار نیز به این بیمارستان مراجعه کنند.
عبدالهی رعایت موازین شرعی و انطباق شرعی جداسازی بخش زنان و مردان را از وجوه تمایز این بیمارستان با سایر مراکز درمانی عنوان کرد و افزود: دومین وجه تمایز این بیمارستان وجود استانداردها و ضوابط علوم پزشکی و معاونت سپاه در تکریم ارباب رجوع و مراجعین است و از سپاه استان انتظار داریم تا با تلاش مضاعف برای ارتقای سطح رضایت مندی بیماران تلاش کند.
عبدالهی با بیان اینکه بیمارستان ها باید مرکز عمق بخشی و فعالیت های دینی باشند و این فعالیت در آن جوشش کند، گفت:معتقدیم تعمیق باورهای دینی از بیمارستان ولایت آغاز شود و کانون عمق بخشی به مسایل دینی باشد.
در ادامه فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه برای ساخت این بیمارستان خون دل های زیادی خورده شده است، گفت: از تلاش های سپاه کربلای مازندران برای به سرانجام رساندن و تجهیز این بیمارستان و شهید حاج احمد سوداگر که پیگیر ساخت این بیمارستان بودند،قدردانی می کنم.
سردار محمدعلی جعفری با بیان اینکه برای این بیمارستان دو هدف اصلی در نظر گرفته شده است،افزود: یکی کمک و ارائه خدمات به بسیجیان فعال، بازنشستگان، فرماندهان، مسئولان و بسیجیان عضو سپاه است و دیگری ارائه خدمات سلامت به عموم مردم است که باید به نحو شایسته صورت گیرد.
جعفری بیان کرد: با تاکید مقام معظم رهبری خدمات رسانی به مردم در دستور کار سپاه پاسداران قرار گرفته است، تاسیس بیمارستان با هدف خدمات به مردم واستفاده از ظرفیت و توانمندی ها صورت می گیرد و به همین دلیل نیز به نام ولایت نامگذاری شده است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی به مردم از وظایف اصلی دستگاه ها است و در بسیاری از کشورها خدمات درمانی رایگان است؛ افزود: در ایران به دلیل سیاست های اشتباه که در ۲۰ سال پیش پایه گذاری شد و بنای آن نیز سازندگی و آبادانی کشور بود خدمات درمانی و سلامت رایگان نماند تا امروز شاهد ارائه این خدمات به صورت رایگان باشیم.
فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به اینکه تغییر بنایی که پایه اش۲۰ سال پیش گذاشته و نهادینه شده است سخت است، افزود: اما امیدواریم مسئولان اجرایی کشور در آینده به تدریج به سمت رایگان کردن خدمات بهداشت و درمان حرکت کنند.
وی با اشاره به وجه تمایز بیمارستان ولایت با سایر بیمارستان ها ادامه داد: آنچه در طراحی این بیمارستان لحاظ شده و برای مدیریت بیمارستان نیز وجه تمایز قرار داده شده ،رعایت اصول و ملاحظات انقلاب اسلامی است.
سردار جعفری با بیان اینکه در بیمارستان های خصوصی بسیاری از حرکت ها برای مشتری پسند شدن صورت می گیرد، خاطرنشان کرد:ماباید بدون چشمداشت مالی خدمات رسانی کنیم ومسایل شرعی در بیمارستان ها رعایت شود زیرا این امر برای جمهوری اسلامی اهمیت ویژه ای دارد اما امروز در کشور شاهد عدم رعایت مسایل شرعی در بخش های مختلف هستیم.انتهای پیام:ن.ک/