راه اندازی آزمایشگاه نانو در مدارس ۴ شهر مازندران

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،اسفندیار نظری  با بیان اینکه ۶۰۰ طرح به مرحله شهرستانی جشنواره خوارزمی ارسال شد، گفت: در مرحله داوری از این تعداد، ۹۰ طرح به مرحله استانی راه یافت که پس از بررسی ۱۰ طرح به مرحله کشوری رسید.

معاون آموزش متوسطه استان مازندران افزود: از ۱۰ طرح پذیرفته شده مازندران در جشنواره کشوری خوارزمی، ۲ طرح به مرحله بین المللی ارسال شد.

وی با اشاره به اینکه پیش از دفاع دانش آموزان از طرح ها، جلسه مشاوره و راهنمایی با حضور دبیر جشنواره خوارزمی برگزار شد، اضافه کرد: همه ساله این جلسات مشاوره به منظور افزایش آگاهی دانش آموزان نسبت به جلسات دفاع و داوری برگزار می شود.

این مسئول آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه داورانی که طرح ها را مورد بررسی قرار می دهند از دبیران ما هستند، گفت: گاهی از نهادهایی مانند پارک علم و فناوری و بنیادملی نخبگان که ارتباط خوبی داریم هم داور دعوت می کنیم.

نظری بیان کرد: قرار است از دانش آموزان نمونه جشنواره خوارزمی نوجوانان، جوانان و همین طور نفرات برتر پژوهش سراهای سال گذشته و جاری در تاریخ ۱۱ آذرماه سال جاری به صورت استانی تجلیل می کنیم.

معاون آموزش متوسطه استان مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۳۱ پژوهش سرای دانش آموزی در مازندران داریم، گفت: در این پژوهش سراها دانش آموزان در دو بخش علوم پایه و انسانی حوزه های ابتکارات، خلاقیت، اختراع، داستان نویسی، نویسندگی، مسابقات آزمایشگاهی، زیست شناسی و فیزیک فعالیت دارند.

وی با اشاره به رتبه هفتم مازندران در کشور از لحاظ توانمندی های آزمایشگاه نانو، افزود: در حال حاضر آزمایشگاه نانو در شهرهای ساری، بابلسر، نور و بهشهر فعال است و به زودی در ۴ شهرستان تنکابن، قائم شهر، آمل و چالوس راه اندازی می شود.

نظری با بیان اینکه دانش آموزان مازندرانی رتبه سوم ششمین جشنواره المپیاد نانو را به دست آوردند، گفت: دانش آموزان مازندرانی مدال طلا و نقره المپیاد را از آن خود کردند.

 ایسنا/

پیمایش به بالا