توجه به دیپلماسی علمی لازمه پیشرفت در عرصه بین الملل است

وی با اشاره به اینکه در آمریکا بیش از ۸۵ تا ۹۰ درصد سرمایه‌های نامشهود مربوط به علم و فناوری است، بر اهمیت پیشرفت علمی تاکید کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در سال ۲۰۱۱ حدود ۱۷ درصد از مقالات پژوهشی کشور با مشارکت اساتید خارجی بوده و اکنون این عدد به ۲۲ درصد رسیده است، گفت: با وجود اینکه این میزان افزایش امیدوارکننده است، اما کافی نیست؛ زیرا کشورهای منطقه خیلی بیشتر از این میزان در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

دکتر احمدی افزود: ارتباطات بین‌المللی دو جهت دارد؛ یکی نفوذ دانش و فناوری و دیگری کسب فناوری که خوشبختانه در ایران هر دوی اینها وجود دارد.

وی ادامه داد: فضایی که در دو سال اخیر ایجاد شده، به ما اجازه توسعه بین‌المللی را می‌دهد و در حوزه انتقال فناوری نیز ظرفیت انتقال فناوری به کشورهای متقاضی وجود دارد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اقدامات وزارت علوم برای انتقال فناوری به سایر کشورها، فعالیت‌های پارک‌های علم و فناوری و برپایی نشست‌های مشترک برای حضور در پروژه‌های بزرگ با کشورهای اروپایی همچون ایتالیا، آلمان و اتریش را از جمله این اقدامات عنوان کرد.

منبع:ایسنا

پیمایش به بالا