به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان ها به جهت قابلیت محافظت در برابر آسیب سلولی، از بعضی بیماری های مزمن همچون بیماری های قلبی و عروقی و سرطان پیشگیری می کنند.
مطالعه جدیدی محققان آمریکایی نشان می دهد یک آنتی اکسیدان که معمولا در شیر مادر موجود است، می تواند به پیشگیری از بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کند.
آنتی اکسیدان ها معمولا در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند و اعتقاد بر این است که از آسیب سلولی پیشگیری می کنند. ویتامین های C و E، سلنیوم و کاروتنوئیدها همه نمونه هایی از آنتی اکسیدان هستند.
اما مشخص نیست که آیا آنتی اکسیدان ها به تنهایی از این بیماری ها پیشگیری می کنند یا مواد موجود دیگری در میوه ها و سبزیجات این کار را انجام می دهند.
مطالعه محققان دانشگاه کلرادو نشان می دهد که یک آنتی اکسیدان که معمولا در شیر مادر و مواد غذایی همچون کیوی، سویا و کرفس موجود است، با کاهش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی ارتباط دارد.ایرنا/