مسئول فناوری اطلاعات پارک علم و فناوری مازندران در گفت و گو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران گفت: ۱۰ شرکت آی تی در پارک علم و فناوری استان مستقر هستند.
محمد ابراهیم پور با بیان اینکه ماهیت ایجاد پارک علم و فناوری مازندران حمایت از تولیدات فناورانه و تجاری سازی محصولات دانش بنیان است،افزود:در حال حاضر ارتباط مناسبی میان پارک علم و فناوری و دانشگاههای سطح استان ایجاد شده تا موضوعات تحقیقاتی و پژوهشی متناسب با نیاز بازار، سبب تولید یک محصول فناورانه شوند.
وی بیان کرد: پارک علم و فناوری استان در راستای تولید اولیه محصول فناورانه و همچنین تجاری سازی آن، حمایت های مناسبی با همکاری استانداری مازندران انجام داده و این محصولات روانه بازار شدند.
ابراهیم پور پارک علم و فناوری رابه عنوان یک پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت عنوان کردوگفت: این نهاد توانسته تا پژوهش های صورت گرفته را بر اساس تقاضا در صنعت برای تولید یک محصول حمایت و وارد بازار کند
این مسئول با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در محل دانشگاه نوشیروانی بابل،افزود:بیش از ۲۰ محصول توسط ۴ شرکتی که در نمایشگاه حضور داشتند تولید شده که ۶ محصول رونمایی شد.
وی با بیان اینکه شرکت های مستقر جزو شرکت های تراز اول استان در تولید محصولات فناوری اطلاعات هستند که حتی در عرصه بین المللی هم حضور یافته اند،اضافه کرد: به عنوان مثال شرکت شبکه سلامت فرآیند تولید با برند تجاری و بین المللی HPPN سامانه ای برای کنترل و مدیریت کیفیت صنعتی یکپارچه و هوشمند را به روش اینترنت اشیاء صنعتی (IIoT) تولید کردند که در سال ۹۵ از طرف پارک علم و فناوری مازندران در نمایشگاه مسکو در کشور روسیه حضور داشتند.
مسئول فناوری اطلاعات پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به اینکه کلیه محصولات شرکت کننده در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان برای نخستین بار اجرا شده و توسط تیم برنامه نویسی تخصصی پیاده سازی شدند،گفت:تفاوت نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته ،نگاه ویژه به بحث حمایت و تجاری سازی محصولات حوزه فناوری اطلاعات بود.
.انتهای پیام:ن.ک/