به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران، کاظم جلالی در جلسه امضای تفاهم نامه همکای میان دانشگاه مازندران و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در بابلسر با بیان اینکه برای نخستین بار با یک دانشگاه غیرتهرانی تفاهم نامه همکاری امضا می کنیم، گفت: باید تلاش کنیم تا این همکاری به نتیجه خوبی برسد و آغاز همکاری با سایر دانشگاه های غیرتهرانی باشد.
وی با اشاره به اینکه خودمان به تمرکزگرایی و تهران گرایی دامن می زنیم، افزود: باید قالب های را بشکنیم و از ظرفیت دانشگاه های خوب شهرستانی استفاده کنیم.
جلالی با بیان اینکه به واسطه ۴ دوره نماینده شهرستانی بودن نسبت به ظرفیت و توانمندی شهرستان ها آگاه هستم، اضافه کرد: این همکاری با پیشنهاد سردار نانواکناری و شناخت توانمندی های دانشگاه مازندران شکل گرفت.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اداره دانشگاه ها و فراهم کردن زندگی خوب برای مردم نیازمند همکاری و همین تفاهم نامه ها است، گفت: اساس کار باید براین باشد که کنشگران حکومتی مجهز به دانش و یک سری صفات خوب باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از دنیا برای اقدامات حاکمیتی نظام حزبی درست کردند، افزود: دموکراسی بدون نظام حزبی پذیرفته نیست، ما هم در جمهوری اسلامی نظام حزبی را پذیرفتیم ولی نتوانستیم آن را به جایی برسانیم.
وی با اشاره به بحث هایی که از گذشته درباره نظام حزبی در ایران بود،اضافه کرد:در دنیا احزاب تعصب یا حزب در حاکمیت و دارای برنامه هستند.
جلالی با بیان اینکه مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در سال ۷۴ راه اندازی شد و از نظر سال تاسیس از برخی کشورها جلوتر هستیم، گفت: امسال ششمین جلسه رؤسای مرکز پژوهش های مجلس کشورهای مختلف در کره جنوبی برگزار شد که در آن شرکت کردیم.
وی بیان کرد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی دارای یک معاونت اجرایی و ۴ معاونت پژوهشی است و پژوهش های آن براساس کاربردی بودن انجام می شود.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این مرکز در ۴ بخش کارمی کند، گفت: اظهارنظر درباره همه لوایح دولت، همکاری در تدوین طرح های ارائه شده از سوی نمایندگان به مجلس، ارائه گزارش های نوبه ای به مقام معظم رهبری، سران قوا و مسئولان کشوری و نمایندگان مجلس و مطالباتی که نمایندگان در زمینه نحوه نطق، مصاحبه یا امور دیگر از ما دارند، از جمله این بخش ها است.
جلالی در ادامه قائم مقام مرکز پژوهش های مجلس را به عنوان رابط همکاری با دانشگاه مازندران معرفی کرد و از دانشگاه خواست تا نماینده ای به منظور همکاری بیشتر در راستای اجرای تفاهم نامه معرفی کند.
وی با بیان اینکه در اجرای اقدامات پژوهشی نیازمند نظارت هستیم، افزود: بخشی از بودجه پژوهشی دانشگاه ها می تواند به سمت مرکز پژوهش هدایت شود.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این حکومت و نظام به برکت امام خمینی (ره) و شهدا ایجاد شد و با همکاری یکدیگر باید از آن نگه داری کنیم، اضافه کرد: ما نیازمند چهره های علمی و اتکا به آن ها هستیم تا زمینه پیشرفت کشور را فراهم کنیم.ایسنا/