۹ دی ، پایان بخش کج روی های خواص است / نخبگان متعهد و با بصیرت در حفظ ارزش های انقلاب، نقش تاثیرگذاری دارند

به گزارش خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران،زمانی که سرمای زمستان سال ۸۸ برروی شانه های درختان ایران دست می کشید و زوزه های باد، برگ های زرد و سرخ شاخه ها را برزمین می انداخت، مردم غیور ایران با نوای لبیک یا خامنه ای در خیابان ها ریختند تا بار دیگر عشق و محبت خود به خاک میهن، ولی فقیه و نظام جمهوری اسلامی ایران ابراز کنند.

حضور پرشور مردم در خیابان ها و کوچه پس کوچه های شهر با نوای لبیک یا خامنه ای میزان خلوص و اعتماد مردم به ولی فقیه را نشان داد و به پایه های نظام جمهوری اسلامی ایران گرما بخشید.

بی شک سخنان رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران که درباره روز نهم دی می فرمایند:حادثه‌ی نهم دی یک حادثه‌ی عجیبی است؛ به خاطر دلبستگی مردم به نظام بود. این ها نشان دهنده‌ی اعتماد مردم است. متأسفانه می شنویم همین طور در اظهارات مصلحت‌جویانه، مکرر می گویند: آقا اعتمادِ از دست رفته‌ی مردم را برگردانید! کدام اعتمادِ از دست رفته؟! مردم به نظام اعتماد دارند، نظام را دوست دارند، از نظام دفاع می کنند.بر خواسته از حقیقتی در وجود ملت ایران است که هر ساله در ایام دهه فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن، در پای صندوق های رأی و در صف های نماز جمعه تجلی می یابد.

مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران هم ۹ دی  را روز بصیرت،تجلی بخش آگاهی و به بن بست رسیدن خط باطل می داند، روزی که  پایان بخش کج روی های خواص است.

محمدهادی مؤذن می گوید: دلیل حضور پرشور مردم در حادثه ۹ دی ابراز ناراحتی و خستگی از چندین ماه ناهنجاری،قانون شکنی، تذکر دادن، گوش نکردن و خسارت به بدنه سیاست داخلی و خارجی کشور و توهین به ولی فقیه و ائمه به ویژه امام حسین (ع)توسط تعدادی خواص است.

وی بیان می کند:حضور مردم در حادثه ۹ دی از برکات قیام عاشورا بود، این روزبرکات بسیاری دارد که در سال ۸۸ یکی از همین برکات سبب تفکیک حق از باطل  شد.

مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه ادامه روند پیش از حادثه ۹ دی سبب مشکلات سیاسی داخلی و خارجی برای ایران می شد، می افزاید:دشمنان انقلاب با برنامه ریزی سعی در فروپاشی نظام و تبدیل ایران به کشوری مانند سوریه داشتند که در چنین شرایط گروه هایی مثل داعش به راحتی کشور را تصاحب می کردند.

وی هدف مردم در حضورپرشور روز ۹ دی را بیان ایستادگی، دفاع از نظام و ولی فقیه عنوان می کند و می گوید: حتی آنانی که به خواص رای داده بودند آمدند تا بگویند زمانی که سخن از نظام و پیروی از رهبر فرزانه است، در برابر هر هجمه ای ایستادگی می کنند.

مؤذن با بیان اینکه هر کسی باید مطابق ذهنیت براساس مسئولیتی که  بردوش دارد به فرمایشات رهبر فرزانه گوش بسپارد، می افزاید:فرمایشات رهبر فرزانه برای هر شخصی از کارگر تا مسئول قابل اجراست به طوری که حتی یک کارگر با کسب روزی حلال، رفتار مناسب با مردم و حضور در پای صندوق های رأی و اعتماد به نظام می تواند گوش به فرامین ولی فقیه باشد.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت اجتماعی هر فرد براساس نقشی که در جامعه دارد تعیین می شود، ادامه می دهد:هر چه وظیفه ما در جامعه بالاتر و دارای اهمیت بیشتری باشد به تناسب آن مسئولیت بیشتری در برابر نظام، ولی فقیه ومردم داریم.

مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران بیان می کند: نخبگان اجتماعی، سیاسی ،فرهنگی و..دارای آزادی های مشروع در جامعه هستند و اوامر ولی فقیه خط قرمز آن هاست، بنابراین ما گوش به فرمان رهبر فرزانه هستیم چون اعتقاد داریم که ایشان پیرو امام زمان (ع)هستند و راه درست را انتخاب می کنند.

وی با بیان اینکه نقش استادان دانشگاه در روشنایی بخشی به جامعه بسیار اثر گذار است،تا بدان جا که در حرکت های سیاسی مردم هم نقش دارند،می گوید:نخبگان باید ارزش کار خود را بدانند و با بصیرت در زمانی که نظام نیاز دارد، سکوت نکنند و در برابر هجمه دشمنان سینه سپر کنند.

مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران خاطرنشان می کند:یک نخبه متعهد و با بصیرت بسیار در حفظ ارزش های انقلاب تأثیر گذار است.انتهای پیام:ن.ک/

پیمایش به بالا