دهمین جشنواره ملی لکوکاپ با هدف آموزش و ترویج فعالیت‌های اقتصادمقاومتی برگزار شد

دبیراجرایی دهمین جشنواره ملی لکوکاپ با اشاره به اینکه ۳۰ محصول نهایی و بیش از ۳۵۰ قطعه در شرکت لذت الکترونیک تولید می شود، افزود:جشنواره لکوکاپ رویدادی در پایان یک چرخه آموزشی است که نقطه آغاز آن درمدرسه و در ادامه به عملی کردن نتایج آموزش به پژوهش و در نهایت به محصول تولیدی از سوی دانش آموز تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه دانش آموز در عرصه رباتیک یا آزمایشگاه‌ها به صورت عملی تولید محصولات را می آموزد، اضافه کرد:در ادامه همان محصول تولیدی در جشنواره شرکت داده می شود.

شاکری با اشاره به اینکه هدف اصلی از تبدیل جشنواره لکوکاپ به یک رویدادملی، ترویج و آموزش فعالیت های اقتصادمقاومتی است، گفت:اگر بتوانیم از سنین پایین مراحل تولید و کسب و کار را به دانش آموز بیاموزیم در آینده هم در ورود به بازار موفق خواهند بود.

لزوم  همکاری دستگاههای اجرایی، برای حل مشکل اقتصادمقاومتی

دبیراجرایی دهمین جشنواره ملی لکوکاپ با بیان اینکه ۱۷ دانش آموزقدیمی لکوکاپ هم اکنون وارد بازارکار شدند و فرصت اشتغالزایی برای چندنفر دیگر هم فراهم کردند، افزود:ادعای ما این است که اگر لکوکاپ جدی گرفته شودو دستگاه های مختلف اجرایی تمام قد پای کارآیند، مشکل اقتصادمقاومتی در ۳ سال آینده حل می شود.

شاکری با بیان اینکه شرکت لکوکاپ در ۱۰۰شهر کشور نمایندگی فعال دارد، اضافه کرد:در این دوره از مسابقات، ۲۰ استان کشور شرکت دارند و از زمان تاسیس، تاکنون ۵۸ الی ۶۰ هزارنفر در کل کشور آموزش داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۱به میزان ۷۰ درصد از محصولات تولیدی شرکت لکوکاپ برون سپاری می کردیم، افزود: در حال حاضر تنها ۸ درصد از محصولات تولیدی را برون سپاری می کنیم.

دبیر اجرایی دهمین جشنواره ملی لکوکاپ با بیان اینکه در سال ۹۱به میزان ۸۰ درصد از قطعات وارداتی برای تولید محصول استفاده می کردیم، گفت:در حال حاضر کمتر از ۳۰ درصد مواد اولیه را از خارج وارد می کنیم.

شاکری با اشاره به اینکه محصول وارداتی از چین تنها یک قطعه به ارزش چند دلار است که به گفته آن‌ها ۵۰۰ هزار قطعه از آن سالانه وارد ایران می شود،  بیان کرد: اگر مسئولان و دستگاه‌های حمایتی تأمین سرمایه برای ساخت ۲۰ درصد محصول وارداتی در داخل کشور را بپذیرند می توانیم قطعه را داخل کشور تولید کنیم و از خروج سرمایه ایران جلوگیری کنیم.

وی افزود: در صورت تولید قطعه می توانیم صادرات به کشورهای عراق و ترکیه داشته باشیم و سرمایه وارد کشور کنیم.

شاکری گفت:کاهش برون سپاری محصولات تولیدی از ۸ به ۵ درصد و همین طور مواد اولیه از ۳۰ به ۲۰ درصد در برنامه‌های آینده ما قرار دارد.

پیمایش به بالا