در حاشیه این مسابقات ، نمایشگاهی شامل هوافضا، آموزش مبتنی بر پرینتر سه بعدی، ماشینهای سوخت شیمیای وجادوی طبیعت برگزارشد.
وظیفه اصلی سپاه حمایت از دستآوردهای انقلاب
معان هماهنگ کننده سپاه کربلا در گفتوگو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پزوهشی و فناوری مازندران درباره برگزاری دهمین جشنواره ملی لکوکاپ در محل سپاه کربلا مازندران، گفت:وظیفه اصلی سپاه، حمایت از انقلاب و دستآوردهای آن است و مهمترین دستآورد هم همین فرزندان کشور هستندکه از کل کشور برای شرکت در مسابقات آمدهاند.
سرهنگ جواد بخشی با اشاره به اینکه سازمانهای قشری سپاه کربلا در خدمت سایرنهادها که کار علمی انجام می دهند، هستند، افزود:ما به عنوان پشتیبان و نهادی که ۵ هزار پایگاه مقاومت در مازندران داریم که فرصت مناسبی برای رصد کردن نخبگان و معرفی به سازمان های علمی دارند، تا نهایت بهره برداری و حمایت علمی از آنان شود.
وی با بیان اینکه همت والدین برای سفر به منظور شرکت در مسابقات فرزندان، اقدامی لذت بخش و قابل تحسین است، اضافه کرد:این موضوع نشان دهنده اهمیت و ارزشی است که والدین برای فرزندان خود قائل هستند.
بخشی بیان کرد: به دلیل حضور در مأموریتهای مختلف ، امور آموزشی و تربیتی فرزندانم را به همسرم سپردهام و حفظ امنیت، آرامش برعهده ماست و با تمام وجود این وظیفه را انجام میدهیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه سازمان بسیج علمی بسیار پرتلاش و خوب در عرصه علمی وارد شده است که جای تقدیر دارد، گفت:پارک علم و فناوری و بنیادملی نخبگان هم همکاری خوبی با سازمان دارند.
وی با اشاره به اینکه وجود ۱۳۲ دانشگاه و بیش از هزار دانشجو در استان نشان دهنده ارتقای علمی مازندران است، افزود:برای رسیدن به ارتقای برنامههای علمی که رویداد تک بعدی نیست و نیاز به همکاری همه ادارات از آموزش و پرورش تا دانشگاه ها و ادارات دولتی گرفته که پژوهشهای آنان اسیر رانتهای مختلف نشود و دست پژوهشگر واقعی بیفتد تا رشد علمی حاصل شود.
حمایت از نخبگان نیازمند سرمایهگذاری برای آینده علمی کشور
بخشی با بیان اینکه رشد علمی نیازمند حمایت واقعی از نخبگان است، اضافه کرد:حمایت از نخبگان نیازمند سرمایه گذاری برای آینده علمی کشور است و هر چقدر مسئولان اهتمام بیشتری داشته باشند مسلما برای رشد و ارتقای کشور مفید است.
وی در خصوص تسهیلاتی که برای حمایت از نخبگان داده می شود ولی بهره بالایی دارند، افزود:لازم است تسهیلات به صورت خرد از پایه خردسال به صورت بلاعوض داده شود تا کودک با روش آزمون و خطا به نتیجه درست برسد و سطح فکریاش افزایش یابد.
بخشی با بیان اینکه سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران حمایت بلاعوض تا سقف ۳ میلیون تومان از نخبه ها می کند،افزود:ادارات و کارخانجات دولتی باید حمایت بلاعوض در سطح خرد داشته باشند.
دهمین جشنواره ملی لکوکاپ،فرصتی برای عملگرایی در جهت حمایت از شرکتهای دانش بنیان
رئیس پارک علم و فناوری مازندران در گفتوگو با خبرنگار ما، برگزاری دهمین جشنواره ملی لکوکاپ را فرصتی برای عمل گرایی در جهت حمایت از شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و افزود:آموزش و توانمندسازی نونهالان و دانش آموزان هدف ماست .
علی معتمدزادگان با بیان اینکه کشورهایی که از علم خود استفاده کرده باشند بیشتر به موفقیت میرسند، گفت:سعی داریم مهارت هایی که سبب پیشرفت کشور می شود را ارتقا دهیم.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به اینکه سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری زیرساختهای خوبی برای حمایت از نخبگان دارد، افزود: این سازمان در سال های گذشته و امسال حمایت خوبی از برنامههای نخبگان داشته است.
وی با بیان اینکه هدف سپاه ، امنیت در زندگی مردم ودارای هدف مشترک با پارک علم و فناوری است، اضافه کرد:همین هدف مشترک، زمینهای برای برگزاری جشنوارههای علمی شده است.
معتمدزادگان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش هم با هدف کاهش دغدغه عمومی قدم برمیدارد، افزود:برآوردن همه نیازهای عموم به دلیل کمبود منابع دولت ممکن نیست و بهترین اقدام، استفاده از بخش خصوصی است.
استفاده از تمام ظرفیتها برای ارتقای سطح توانمندی دانشآموزان
مسئول سازمان بسیج علمی،پزوهشی و فناوری مازندران درباره برگزاری دهمین جشنواره ملی لکوکاپ به خبرنگارما گفت:این جشنواره با هدف شناسایی، تقویت استعدادها و کاهش دغدغههای والدین نسبت به آموزش فرزندان شان برگزارشده است.
محمد هادی مؤذن با بیان اینکه بسیاری از والدین نگران وضعیت آموزشی و تحصیلی فرزندان
خود هستند ، افزود: والدین سعی دارند با فرستادن فرزندان خود به کلاسهای مختلف، توانمندی آنان را ارتقا دهند.
وی با اشاره به اینکه هدف سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران، استفاده از استعداد و توانمندی افراد با استعدادهای مختلف است، اضافه کرد:ما دوست داریم از تمام ظرفیتهای سازمانها و نهادهای علمی در راستای همافزایی برای ارتقای سطح توانمندی دانش آموزان استفاده کنیم.
والدین، حامی کودک در یادگیری و تقویت استعداد
میثم حسنعلی زاده در گفتگو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پزوهشی و فناوری مازندران،با بیان اینکه دهمین جشنواره ملی لکوکاپ را نسبت به جشنوارههای علمی دیگر در سطح متوسط ارزیابی می کنم، گفت:برگزارش جشنوارههای علمی سبب افزایش آگاهی و قدرت تفکر دانشآموزان می شود.
مسئول مرکز رشد شهید بخشی شهرستان ساری با اشاره به اینکه در زمان گذشته، اختراعات و ابزار الکترونیکی به صورت پروژه ای و همراه با سختی و زحمت فراوان ساخته می شد، افزود: در حال حاضر یادگیری در زمینه ساخت ربات و ابزارهای الکترونیکی به صورت بازی درآمده است و همین موضوع سبب افزایش قدرت یادگیری نسل امروز شده است.
وی با بیان اینکه نحوه حمایت از کودک در زمینه یادگیری نیاز به آموزش عمومی دارد، اضافه کرد:پدر و مادر به عنوان حامی کودک نقش بسیار بااهمیتی در یادگیری و تقویت استعدادش برعهده دارند.
پیشنهاد افزودن رشتههای علوم پایه و زیست به مسابقات لکوکاپ
نماینده کمیسیون ملی یونسکو در گفتوگو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه برگزاری دهمین جشنواره ملی لکوکاپ زمینه ساز و بسترساز رشد خلاقیت در کشور و اقتصاد دانش بنیان است، گفت:خلاقیت کلیدواژه موفقیت و یک فعالیت اکتسابی است.
دکتر مهین گزانی بیان کرد:تازمانی که خلاقیت به صورت نیاز درنیاید، انسانها خلاق نمیشوندواین واژه ، قوی ترین عامل برای کسب اعتمادبه نفس است .
نماینده کمیسیون ملی یونسکو با اشاره به اینکه در جامعه امروز انسان اجتماعی چارهای جز افزایش علم و پیشرفت خود ندارد، اضافه کرد:در ۵۰ سال اخیر سیاستمداران ما مسئله ترویج علم را مورد توجه قراردادند.
وی با بیان اینکه در صورت کاهش موانع بر سر راه شرکتهای دانش بنیان، زمینه پیشرفت کشور هم فراهم می شود، گفت:کمیسیون ملی یونسکو ایران از بعد علمی و بین المللی علاقمند به ارتقای مسابقات ملی لکوکاپ به فراملی است.
دکتر گزانی افزود: با ارتقای سطح جشنواره ملی لکوکاپ شاهد پیشرفت و تعالی کشور خواهیم بود.
نماینده کمیسیون ملی یونسکو با بیان اینکه دهمین جشنواره ملی لکوکاپ در نوع خود موفق بود، افزود:پیشنهاد میکنم در سال آینده دو رشته علوم پایه و زیست به رشتههای مسابقه اضافه شود.
احمدی ، داور مسابقات راکت نونهالان هم در گفتوگو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پزوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه سرعت ربات ، تمرکز کودکان در مسابقه و کنترل برروی ربات از فاکتورهای ارزیابی در مسابقات لکوکاپ است، گفت:رعایت قوانین،حق دیگران و احترام به رقیب از محورهای آموزشی به شرکت کنندگان است.
شرکت نخبگان بسیجی در نمایشگاه مسابقات لکوکاپ
مدیرآموزش و پژوهش سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه برگزاری دهمین جشنواره ملی لکوکاپ برروی محاسبات فکری و ذهنی کودکان بسیار تأثیرگذار است، گفت:لازم است این جشنواره به منظور استعدادیابی کودکان تداوم یابد.
علی حاجیان با اشاره به اینکه امکان دعوت از نخبگان سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران جهت حضور در نمایشگاه سال بعد با همکاری پارک علم و فناوری وجود دارد، افزود:میتوانیم چند غرفه از فعالیت های اقتصادمقاومتی برای عرضه محصولات در اختیار بسیجیان قراردهیم.
شایان ذکر است، در این دوره از مسابقات بیش از هزار تیم از ۲۰ استان و ۷۰ شهرستان کشور در رشته های رباتیک، پل ماکارونی، محاسبات ذهنی، مزرعه فکر و هوافضا به رقابت پرداختند که در پایان استان مازندران مقام اول، استان تهران مقام دوم و استان قزوین مقام سوم را کسب کردند
اانتهای پیام:ن.ک/