وی با بیان اینکه در حال حاضر سن ابتلا به سرطان روده بزرگ در کشور به دلیل رژیم غذایی نامناسب کاهش یافته است، افزود: با استفاده از این ماکارونی سلامت فرد افزایش می یابد و از سرطان کلون پیشگیری می کند. در واقع به کمک این محصول امکان ابتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ کاهش پیدا می کند.
وی در خصوص فرق پروبیوتیک و پری بیوتیک خاطرنشان کرد: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در جدار روده بزرگ رشد می کنند؛ پری بیوتیک غذای این پروبیوتیک ها هستند. یعنی پروبیوتیک ها از پری بیوتیک ها تغذیه می کنند و اثرات سلامت بخش خود را در بدن انسان می گذراند.
امینی با بیان اینکه اکثریت غذاهای سودمند پروبیوتیک یا پری بیوتیک هستند، افزود: پری بیوتیک ها مناسب تر هستند چون درون بدن پروبیوتیک وجود دارد ولی تعدادشان کم است؛ با وارد کردن غذای پروبیوتیک تعدادشان زیاد می شود و اثرات سلامت بخشی در بدن افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه ماکارونی پری بیوتیک در کشور نداریم ولی ماکارونی فیبر دار و غنی شده با سبوس به تولید می رسد، گفت: اینها از بدن خارج می شوند ولی پری بیوتیک تاثیری در رشد باکتری های مفید بدن دارد. با استفاده از پری بیوتیک ها کلسترول بد در بدن کاهش و اثرات بالینی برای مصرف کننده دارند.
این محقق با بیان اینکه این اختراع آماده تجاری سازی به صورت مشارکتی و فروش حق امتیاز است، عنوان کرد: در حال حاضر نمونه خارجی و داخلی ماکارونی پری بیوتیک وجود ندارد.
وی تاکید کرد: این ماکارونی ها در حد نمونه اولیه به تولید رسیده است و نیاز به حمایت کننده داریم تا آن را به تولید انبوه برسانیم.
به گزارش مهر، اختراع« ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ» در فستیوال نوآوری های صنعت مواد غذایی ارائه شده است.مهر/