به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران، هدف از اجرای این طرح، بومیسازی و بهبود عملکرد فنی کوادکوپترها است که امروزه در شرایط مختلف به کار میروند و دادههای ثبت شده را بدون ریسک یا خطر جانی با قابلیت اطمینان بالا در اختیار مصرفکننده قرار میدهند.
این دستگاه در یک شرکت دانشبنیان با مدیریت اسماعیل جابری که در مرکز رشد فناوریهای نفت و گاز دانشگاه صنعت نفت مستقر است، طراحی و ساخته شده است.
مشخصههای فنی و تجهیزات جانبی این کوادکوپتر به گونهای طراحی شده است که برای کاربردهای مختلف عکس و فیلمبرداری، بازرسی به خصوص تحتنظر داشتن خطوط لوله انتقال گاز و نفت در شرایط مختلف جغرافیایی و جوی، نقشهبرداری، اکتشاف، بازدید از سدها، مرزبانی زمینی و دریایی، مانور و تنظیم گزارش از مناطق صعبالعبور و حتی کنترل محیطزیست گیاهی و جانوری مناسب است. فرآیند طراحی و ساخت این محصول شامل سه بخش مکانیکی، الکترونیکی و رایانهای است.
این طرح همچنین در دومین المپیاد دانشجویی طرح کسبوکار خوزستان – همکار جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی که اردیبهشت ماه در محل پارک علم و فناوری استان برگزار شد، در میان هشت طرح نهایی رتبه دوم را کسب کرد.ایسنا/