آموزش علمی در راستای اهداف اقتصادمقاومتی / علاقمندی کارآموزان به اشتغال زایی پس از پایان دوره آموزشی

 

به گزارش خبرنگار ما،سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان مازندران از جمله نهادهای انقلابی است که برای هدایت و حمایت از طرح های نوآوران و مخترعان و مبتکران در سال ۱۳۸۷تأسیس شد.

 در حال حاضر بیش از ۱۳۰۰ نفر بسیجی نخبه و کارآفرین عضو سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران هستند که به دو صورت مادی و معنوی از آنان حمایت می شود.

 این سازمان در راستای فرمایشات رهبر فرزانه، اقتصادمقاومتی یک کل یا موضوع فراگیر است ولازم است که  در عرصه های مختلف؛ علمی، فنی، خدمات، بازرگانی، صادرات و واردات تا عرصه آموزش در دانشگاه ها حضور چشمگیر داشته باشیم، عمل کرده است و براساس همین هدف ، آموزش در پایگاه ها و مراکز رشد و مراکز علمی و آموزشی و دانشگاه ها را به عنوان یکی از برنامه های خود در حال اجرا دارد.

gozaresh

آموزش با هدف ارتقای علمی و عملی کارآموزان

بخش آموزش و پژوهش سازمان بسیج علمی مازندران در راستای عمل به اهداف اقتصادمقاومتی در سال جاری برنامه های بسیاری از برگزاری کلاس تا تحقیق و بازدید از نحوه اثرگذاری آن ها و بازدید از طرح های اشتغال زایی کارآموزان را در حال انجام دارد.

مدیرآموزش و پژوهش سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه برآموزش مناسب و کیفی درکلاس های پایگاه علمی تاکید داریم، به خبرنگارما گفت:هدف از آموزش به فراگیران، ارتقا سطح علمی و عملی و ورود آنان به فضای بازار کاراست .

مهندس علی حاجیان با اشاره به اینکه کلاس‌ها در ۲ قالب طرح مهرآوران( هر پایگاه یک کلاس) و آموزش در سطح مراکز رشد و پایگاه های علمی برگزار می شود،افزود:هدف از اجرای طرح مهرآوران “هر پایگاه یک کلاس”، و همین طور پایگاه های علمی، آموزش دادن براساس موازین بنیادین علمی است.

مدیرآموزش و پژوهش سازمان بسیج علمی مازندران ظرفیت هر کلاس را ۱۰ نفر عنوان کردو گفت:براساس تفاهم نامه ای که سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران با نهادهای مختلف علمی و آموزشی معتبر امضا کرده است، به نفرات شرکت کننده گواهی نامه معتبر داده می شود.

حاجیان با اشاره به اینکه در سال جاری دوره نخست کلاس ها در گروه زیستی،کشاورزی و شیلات برگزار شد، افزود:به دلیل استقبال علاقمندان کلاس ها را دوباره برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه آمادگی همکاری با مربیان کارآزموده استان برای آموزش در محل پایگاه های علمی را داریم، اضافه کرد:حق الزحمه مربیان به صورت توافق با سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران پرداخت می شود.

مدیرآموزش و پژوهش سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه برگزاری کلاس تکثیر و پرورش زالو تاکنون علاقمندان بسیاری داشته است،اضافه کرد:کارآموزانی که در این کلاس شرکت می کنند علاقمند به اشتغال زایی در این رشته هستند.

مهندس علی حاجیان بیان کرد: یکی از کارآموزان کلاس پرورش زالو که به صورت تجربی در این کارفعالیت می کرد، با حضور در کلاس و دریافت مدرک معتبر ،اقدام به افزایش فضای کاری خود کرد.

وی با اشاره به اینکه یاسرصادقی در روستای عباسعلی کش قصد راه اندازی محلی برای پرورش زالو را دارد، افزود:براساس بازدیدی که ازمحل  پروژه ایجاد و ساخت برای تکثیر و پرورش زالو به عمل آوردیم، شرایط مناسب است.

gozare

اقدام به افزایش فضای کاری پس از شرکت در کلاس آموزشی

پرورش دهنده زالو در روستای عباسعلی کش هم در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه به مدت ۲ سال سابقه پرورش زالو دارم، گفت:در حال حاضر به شهرهای مختلف کشور زالو صادرمی کنم.

این پرورش دهنده زالو افزود:در ابتدا به صورت تجربی اقدام به پرورش زالو کردم ولی پس از حضور در کلاس آموزشی سازمان بسیج علمی مازندران، آگاهی بیشتری در این زمینه کسب کردم.

 

وی با اشاره به دریافت مدرک معتبر پرورش زالو از سازمان بسیج علمی مازندران، افزود:براساس اطلاعات کسب شده در کلاس آموزشی اقدام به افزایش فضای کاری کردم که در حال حاضر برای دریافت تسهیلات از سازمان بسیج سازندگی اقدام کردم.

صادقی در ادامه به توضیحاتی پیرامون نحوه پرورش زالو پرداخت و گفت:زالوها در چند قسمت با نام های لارو،سوزنی،کبریتی،طبی یا متوسط، درشت یا روپایی،خرسی و مولد تقسیم بندی می شوند.

این بسیجی فعال در حوزه اقتصادمقاومتی، افزود:عمر مفید هر زالو ۸ سال است و معمولا از زالوی طبی برای درمان در حوزه پزشکی و زالوی مولد هم برای تکثیر،روغن گیری و تهیه صابون استفاده می کنند.

as

عضو سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه در طی دوسال گذشته برای ۴۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم کردم،اضافه کرد:در حال حاضر پرورش زالو در کشورهای خارجی دارای اهمیت بسیاری است و برای درمان بیماری ها کاربرد فراوانی دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر زالوی طبی تنها در ۳ استان مازندران،گلستان و گیلان پرورش می یابد،گفت:با توجه به تأثیر زالو درمانی و فواید استفاده از آن نیاز به پرورش بیشتر در مازندران داریم.

به گزارش خبرنگار ما، حمایت از فعالیت های اقتصادمقاومتی در راستای اشتغال زایی جوانانی که در حال حاضر بیکار هستند، از اهداف بنیادین بسیج است که سازمان بسیج علمی مازندران با انجام راه کارهای عملی و آموزش علمی  سعی در تحقق این هدف دارد.انتهای پیام.ن.ک/

پیمایش به بالا