علی اصغر رستم زاده گرجی که مورد حمایت سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران قرار گرفته است، در حال تکمیل دستگاهی است که با خنک کردن نوشیدنی های داغ مانند چای از بروز سرطان نای جلوگیری می کند.
وی در گفت و گو با خبرنگار سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با بیان اینکه بیماری سرطان نای به دلیل خوردن مایعات و نوشیدنی داغ در منطقه شمال ایران شایع است،افزود:به منظور کاهش آسیب به نای ساخت دستگاهی هوشمند به منظور خنک کردن مایعات با قابلیت کنترل کننده دما در ذهنم به وجود آمد.
رستم زاده بیان کرد: تقریبا بیش از نیمی از فرآیند ساخت دستگاه به پایان رسیده است و در حال ثبت آن هستم.
وی درپاسخ به این سئوال که فارغ التحصیلان چطور می توانند برای خود اشتغال زایی کنند،افزود:در شرایط کنونی با توجه به افزایش نرخ بیکاری فارغ التحصیلان رشته های مختلف به ویژه الکترونیک با کسب اطلاعات درباره نیازمندی های جامعه می توانند دستگاه های جدیدی بسازند که هنوز کسی به فکر ساخت آنان نیفتاده است.
عضوسازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری مازندران با اشاره به نقش اسپانسر در ساخت دستگاه های جدید مخترعان و ورود به بازار مصرف،اضافه کرد:مخترعان با ورود به بازار مصرف اطلاعات بیشتری درباره نیاز روز جامعه کسب می کنند و همین عامل در افزایش توانمندی آنان تاثیرگذار است.
این مخترع افزود:در حال حاضر مشغول کار در شرکتی خصوصی است و در کنار آن پروژه های الکترونیک هم انجام می دهد.
وی با بیان اینکه دانشجویان رشته الکترونیک در کنار تحصیل باید کار عملی را در مغازه ای به صورت تجربی یادبگیرند،افزود:خودم از زمان هنرستان ،تاکنون در مکان های مختلف شاگردی کردم تا بتوانم از لحاظ عملی هم درکارم پیشرفت کنم.
رستم زاده با اشاره به تفاوت های میان یک فنی کار با یک مهندس ،تصریح کرد:اگر مهندس توانایی عملی لازم را داشته باشد،مسلما بازار کار بهتری از فنی کار بی سواد خواهد داشت.
انتهای پیام:ن.ک/